• Grues Berga - grues mòbils

  Grues mòbils

  A Grues Berga posem a la seva disposició la nostra moderna flota de grues mòbils tot terreny de petit i gran tonatge. Són ràpides, compactes i equipades amb tots els accessoris per realitzar tot tipus de treballs amb la màxima seguretat.

  Galeria
 • Grues Berga - camions grua

  Camions grua

  La nostra empresa disposa d’una àmplia gamma de camions grua que s’adapten a qualsevol necessitat.

  Tenim des de camions petits i maniobrables fins als més grans amb grues més potents. El nostre equip de professionals valorarà el camió grua adequat en funció dels accessos al lloc de treball i la càrrega a manipular o transportar.

  Camions fins: 4×4 – 6×6 – 8×6 – Fins a 150.000 kg/m. i 47 m. de ploma.

  Galeria
 • Grues Berga - Bombes de formigó

  Bombes de formigó

  Amb el nostre servei de bombeig de formigó oferim als nostres clients màxima puntualitat, rapidesa i eficiència. Disposem de bombes de formigó modernes, fiables i de diferents llargades.

  Galeria
 • Grues Berga - transports especials

  Transports especials

  Disposem de tràilers góndola i plataforma amb permisos especials pel transport d’estructures de grans dimensions o maquinària pesada.

  Galeria
 • Grues Berga - plataformes elevadores

  Plataformes elevadores

  Tenim diferents models de plataformes articulades, telescòpiques i de tisora per a l’elevació de persones. Tant elèctriques com dièsel. Fins a 20 m d’alçada.

  Galeria
 • Grues Berga - carretons elevadors

  Carretons elevadors

  Tenim diferents models de plataformes articulades, telescòpiques i de tisora per a l’elevació de persones. Tant elèctriques com dièsel. Fins a 20 m d’alçada. Fins a 3500 kg.

  Galeria
 • Grues Berga - tanquetes

  Tanquetes

  Amb el nostre servei de tanquetes oferim solucions per la manipulació de maquinària en interiors de naus amb poca alçada.

  Galeria