Grues de petit i gran tonatge

Tel.: (+34) 938 212 327

Mòbil: (+34) 616 410 101


Avís legal i política de privacitat

La declaració següent t’informarà, com a usuari de la nostra plataforma d’internet, de la nostra política de protecció de dades.Les teves dades s’inclouran en un fitxer comercial automatitzat propietat de GRUES BERGA S.A., CIF: A 60701919.GRUES BERGA S.A. cuida especialment la relació amb els seus socis i els seus visitants, per la qual cosa, les dades que ens subministris mai seran utilitzades per una altra finalitat que no sigui per la que van ser facilitades.

En cap moment la informació que et demanem serà divulgada ni utilitzada per uns altres fins que no siguin els expressats en la carta de compromisos. Existeix el compromís per la nostra part de que les teves dades no seran cedides a tercers en cap cas, sense el teu consentiment. Tu controles la teva intimitat.

A més sempre que ho desitgis pots exercir el teu dret d’accés, eliminació, rectificació i oposició de les teves dades personals, en els termes previstos al RGPD (UE) 2019/679. Pots exercitar aquest dret mitjançant una carta adreçada a GRUES BERGA S.A., Pol. Ind. La Valldan, C/ Sant Bartomeu, parc. 76, 08600 BERGA o bé enviant un e-mail a:gruesberga@gruesberga.com